Wednesday, 23 November 2011

Fiverr.com membantu usahawan internet menjual produk

Wednesday, 23 November 2011
formulafiverr.com

Hari ini aku tertarik untuk menulis tentang Fiverr.com yang telah pun diketahui ramai. Fiverr ni terkenal dengan jual beli $5 @ USD5.

Yalah, kalau anda belum tahu apa itu Fiverr, mari saya terangkan di sini sedikit sebanyak. Fiverr adalah satu laman web di mana kita boleh tawarkan servis dengan harga serendah $5. Atau kite juga membeli servis orang lain dengan $5.

Mungkin kita sendiri rasa $5 adalah jumlah yang sedikit. Lepas tolak cukai $1 dari Fiverr, kita cuma akan dapat $4 bersamaan RM 12 sahaja.

Ok apa. :)

Tapi, yang amat mengejutkan juga sebab ada si mamat ni (orang Malaysia ye), boleh buat sampai RM 4,000 sebulan. Banyak tu!

Tak payah nak curi-curi duit orang. Tak payah nak susah-susah buat ebook. Ini bukan skim cepat kaya ye. Alhamdulillah, makna kata, sesiapa sahaja boleh buat duit. Tak payah nak bukak ofis sendiri. Hanya buat kerja depan laptop.

Tapi sebenarnya ramai yang tak tahu bagaimana cara sebenar menjana wang dalam Fiverr ni walaupun mereka ada produk atau servis yang baik, jadi saya galakkan anda memilik panduan formula rahsia fiverr dari formulafiverr.com.

formulafiverr.com ni mengandungi 9 Modul penting dalam usaha menjana pendapatan cemerlang d Fiverr. Sedikit modal diperlukan untuk menjana keuntungan, tidak salah untuk mengeluarkan sedikit modal untuk memiliki formulafiverr.com.

No comments:

Post a Comment

dunia blog blogger amat2 mengalukan komen2 anda, thanks

Search