Thursday, 10 November 2011

Social Promoter dapat naikkan like facebook, google plus dan follower twitter

Thursday, 10 November 2011
Hari ni aku ingin menulis tentang sebuah website baru yang menyediakan social bookmarking exchange dengan amat mudah. Dengan Social Promoter ini, kita dapat menaikkan ranking website secara percuma dengan menggunakan trafik dari social network. Semua tahu kan kepentingan social network seperti facebook, twitter dan yang terbaru google plus (+1).

Naikkan Ranking Website Secara Percuma

Social prmoter ini sebenarnya seperti platform untuk pertukaran! kenapa saya kata pertukaran? apabila anda like fan page facebook orang lain di social promoter, fan page anda juga akan dapat. Bagaimana, secara asasnye untuk suruh orang lain like fan page anda, anda perlu ada kredit, apabila orang lain like fan page anda, dia akan mendapat kredit dan kredit itu pula akan digunakan fan page dia.

Mudahkan? Jadi apabila anda mendaftar di Social Promoterm, anda akan mendapat 50 kredit percuma. Jadi anda boleh terus gunakannye untuk menyuruh orang lain like fan page anda atau follow twitter anda atau google plus atau Youtube atau pun Autosurf (saya tak sarankan yang ni).

Jadi, jangan tunggu lagi, ambik peluang ni sekarang, sekiranya ada apa2 pertanyaan hanya tinggalkan komen anda, Insyallah saya akan cuba jelaskan sedaya yang mampu.

Naikkan Ranking Website Secara Percuma!

Naikkan Ranking Website Secara Percuma

6 comments:

  1. boleh ane coba gan, thanks n nice info

    ReplyDelete
  2. still x brape phmlh. Tp bleh cube ni..

    ReplyDelete
  3. Amazing la perisian tu.

    Nak guna juga la nanti. tapi perlukan tutorial.

    serius blog aku teruk, sedihnya

    P/s: Tak apa, dah berjaya settle =) TQ 4 ur concern =)

    Blog ni best la. Nanti nak singgah lagi =)

    ReplyDelete
  4. Nice info...have to try it! tq

    ReplyDelete
    Replies
    1. web dah tutup dah, admin takde duit bayar hosting kot

      Delete

dunia blog blogger amat2 mengalukan komen2 anda, thanks

Search